Het aftellen is nu écht begonnen. Nog 5 keer slapen (of woelen voor de Frank) en  twee van onze beren beginnen voor de tweede keer (welke zot doet zoiets trouwens twee keer) aan de Hel van Kasterlee. Nooit van gehoord ?!? Wel, de mannen (en vrouwen) beginnen met 15km lopen dan een 120tal kilometers mountainbiken en dan nog eens een lusje van 30km lopen. Hopelijk stopt het met sneeuwen en regenen de komende dagen want anders kan je misschien beter een sneeuw/slijkruimer meebrengen ipv een mtb. We wensen de Frank en de Marc alvast heeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeel succes, moed en doorzettingsvermogen. Zij die de meet halen zijn 'bären' !

 

Zoals de meesten onder jullie al weten is onze senior (de Pierre) al een tijdje aan het sukkelen met z'n heup. Waarschijnlijk slijtage na al die jaren van koersen, zeulen met tonnen papier en crossen in de bossen ;-). Dus een operatie was onvermijdelijk. Vandaag is dus D-Day en daarom willen we de Pierre van hieruit een hart onder de riem steken. Hopelijk ben je snel terug 'den oude' en wordt het volgende plaatje geen werkeliljkheid ;-).

 

De laatste jarige van het jaar én wat voor één ! Ons Nancy (beter gekend als moppie) wordt de zestiende van deze maand ... je mag eens raden ... 8x6,25 of 16x3,125 of .... Straf hé. Bij deze : a very happy birthday to you van ons allen !

 

We beginnen met de jongste jarige van de maand oktober, nl. den Ief. De dertigers worden dun bezaaid nu den Ief ook is toegetreden tot de club van de 40ers. Dat wordt hier stilaan een seniorclubke dus geniet er van Ief, want binnenkort gaat het alleen nog maar bergaf ;-) (we know).